• Vandaag besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €25
  • Gratis retourneren
DSC HS2032NKE PowerSeries Neo Hybride inbraakcentrale, 32 zones
HS2032NKE PowerSeries Neo Hybride inbraakcentrale, 32 zones 320,-

DSC HS2032NKE PowerSeries Neo Hybride inbraakcentrale, 32 zones

€320,- €320,00
Nog 3 artikelen op voorraad
  • 2 years Guarantee
  • Returns are FREE
Informatie

DSC Hybride inbraakcentrale, 32 zones,

 

Introductie:

De PowerSeries NEO inbraakpanelen vormen een krachtige range aan hybride inbraakcentrales, voorzien van de laatste innovaties op het gebied van alarmsystemen. Ieder paneel is modulair uitbreidbaar met zowel bedrade als draadloze zones. Het paneel voldoet aan alle Europese beveiligingsnormen om te voldoen aan klasse II.

 

DSC PowerG techniek:

Alle PowerSeries NEO inbraakpanelen zijn voorzien van PowerG techniek. De PowerG techniek is de krachtigste draadloze alarmtechniek binnen de inbraakmarkt. Het paneel ondersteunt hierdoor volledige 2-weg techniek en kan een range bieden van maar liefst 2 kilometer in open gebied. Het bereik is eventueel te versterken met repeaters.

PowerSeries Neo inbraakcentrales communiceren draadloos over 3 frequenties. Zo beschikt dit paneel over 62 verschillende subfrequenties, verdeeld over 433, 868 en 922Mhz. Het systeem voert maarliefst 64 scans per seconde uit over de verschillende frequenties om zo een uiterst stabiele communicatie te bieden voor draadloze componenten! Door de speciale multi-kanaal hopping technologie worden data pakketjes in tijdsloten gedeeld om zo sneller en meer data te versturen!

 

Brede range aan draadloze componenten:

Met de komst van de Powerseries NEO inbraakpanelen, heeft DSC ook een brede range aan draadloze componenten. Zo is het mogelijk om 2-weg bedienpanelen toe te passen met of zonder ingebouwde proximity lezers, eventueel gecombineerd met spraakberichten.

 

Mobiele telefoon App:

Het alarmsysteem is volledig te bedienen middels een uitgebreide mobiele App van DSC Connect Alarm.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
VEB